Tuňákový wrap
Složení
pro 4 porce:
4 wrapy nemaštěné sádlem
4x 80 g balení tuňáka Rio Mare v olivovém oleji
2 zralá rajčata
1 zralé avokádo
4 polévkové lžíce majonézy
2 mrkve
50 g míchaného salátu
½ citronu
sůl a pepř na dochucení
4 wrapy nemaštěné sádlem
4x 80 g balení tuňáka Rio Mare v olivovém oleji
2 zralá rajčata
1 zralé avokádo
4 polévkové lžíce majonézy
2 mrkve
50 g míchaného salátu
½ citronu
sůl a pepř na dochucení
Stampa Ricetta
Příprava
1. Mrkev oloupeme a nastrouháme, rajčata nakrájíme na kostičky. Avokádo oloupeme, odstraníme pecku a nakrájíme jej na plátky.
2. Na sporáku předehřejeme na mírnou teplotu pánev s nepřilnavým povrchem a asi 30 sekund z každé strany prohřejeme jednotlivé placky na wrapy. Ohřáté placky vyndáme z pánve.
3. Každou placku potřeme polévkovou lžící majonézy, poklademe ji plátky avokáda a přidáme tuňáka, ze kterého jsme nechali odkapat olej, ozdobíme nakrájenými rajčaty, nastrouhanou mrkví a salátem.
4. Dochutíme několika kapkami citronové šťávy, troškou soli a přiměřenou dávkou pepře. Placky opatrně zarolujeme, aby obsah zůstal uvnitř. Rychle osmahneme na pánvi, diagonálně rozkrojíme a podáváme.