Tuňákový sendvič s rajčaty a majonézou


Složení
pro 4 porce:
4 malé bagetky
4 plechovky tuňáka Rio Mare v extra panenském olivovém oleji (po 80 g)
1 rajče
100 g majonézy
několik listů hlávkového salátu
4 malé bagetky
4 plechovky tuňáka Rio Mare v extra panenském olivovém oleji (po 80 g)
1 rajče
100 g majonézy
několik listů hlávkového salátu
Stampa Ricetta

Příprava
1. Rozpalte plochou nepřilnavou pánev nebo gril a bagetky rozřízněte napůl.
2. Opečte poloviny bagetek kůrkou nahoru, dokud nebudou hezky křupavé.
3. Opečenou stranu potřete štědrou vrstvou majonézy. Poklaďte několika dobře umytými a usušenými listy salátu a plátky rajčete.
4. Na každý plátek pečiva dejte odkapaného tuňáka, přikryjte druhým plátkem pečiva a přitiskněte je k sobě, aby se chutě propojily.