Tuňákový salát s kukuřicí, rukolou, jablky a opečenými chlebovými krutony

Složení

pro 4 porce:
100 g rukoly
1 červené jablko
2x 160 g plechovky Rio Mare Insalatissime tuňákový salát s kukuřicí
2 krajíčky chleba s kůrkou
pár kapek olivového oleje
sůl a pepř podle chuti

Stampa Ricetta

sdílet recept

Použitý produkt

Insalatissime Kukuřice

Objevte více

Příprava

    1. Rozlámejte a rozdrobte chleba, ochuťte olivovým olejem a pepřem, orestujte na rozpálené nepřilnavé pánvi a opékejte dozlatova a dokřupava.

    2. Omyjte jablko, rozkrojte ho napůl, vyjměte stopku a jádřinec, nakrájejte na plátky, pokapejte olivovým olejem a posolte.

    3. Dejte rukolu a jablko do misky, přidejte Rio Mare Insalatissime, dobře promíchejte, přidejte opečený chléb a podávejte.