Tuňákový salát s kukuřicí, rukolou, jablky a opečenými chlebovými krutony
Složení
pro 4 porce:
100 g rukoly
1 červené jablko
2x 160 g plechovky Rio Mare Insalatissime tuňákový salát s kukuřicí
2 krajíčky chleba s kůrkou
pár kapek olivového oleje
sůl a pepř podle chuti
100 g rukoly
1 červené jablko
2x 160 g plechovky Rio Mare Insalatissime tuňákový salát s kukuřicí
2 krajíčky chleba s kůrkou
pár kapek olivového oleje
sůl a pepř podle chuti
Stampa Ricetta
Příprava
1. Rozlámejte a rozdrobte chleba, ochuťte olivovým olejem a pepřem, orestujte na rozpálené nepřilnavé pánvi a opékejte dozlatova a dokřupava.
2. Omyjte jablko, rozkrojte ho napůl, vyjměte stopku a jádřinec, nakrájejte na plátky, pokapejte olivovým olejem a posolte.
3. Dejte rukolu a jablko do misky, přidejte Rio Mare Insalatissime, dobře promíchejte, přidejte opečený chléb a podávejte.