Tuňák se zelenými fazolkami, fazolemi a mátou
Složení
pro 4 porce:
3x 80 g balení tuňáka Rio Mare v extra panenském olivovém oleji
150 g měkkých zelených fazolek
100 g vařených červených fazolí Kidney
1 jarní cibule
1 malý řapíkatý celer s listy
1 malý salát
hrst čerstvé máty
30 g extra panenského olivového oleje
hrst sezamových semínek
3x 80 g balení tuňáka Rio Mare v extra panenském olivovém oleji
150 g měkkých zelených fazolek
100 g vařených červených fazolí Kidney
1 jarní cibule
1 malý řapíkatý celer s listy
1 malý salát
hrst čerstvé máty
30 g extra panenského olivového oleje
hrst sezamových semínek
Stampa Ricetta
Příprava
1. Fazole opláchněte a vařte je ve vroucí slané vodě asi 20 minut.
2. Nakrájejte cibuli a celer, vložte do misky, přidejte tuňáka a jemně promíchejte.
3. Smíchejte uvařené a dobře odkapané zelené fazole, červené fazole a tuňáka se zeleninou, přidejte najemno nakrájený salát, poté doplňte čerstvou mátou, opečeným sezamem a pokapte olejem.