Tortilla plněná salsou criolla a tuňákem


Složení
Suroviny na 4 porce:
4 pšeničné tortilly
4 rajčata
1 červená cibule
8 stroužků česneku
1 červená paprika
1 žlutá paprika
vinný ocet
olivový olej
hrst sekané plocholisté petrželky
sůl
pepř
100 g rukoly
2x 80 g tuňáka Rio Mare v olivovém oleji s citronem a černým pepřem
4 pšeničné tortilly
4 rajčata
1 červená cibule
8 stroužků česneku
1 červená paprika
1 žlutá paprika
vinný ocet
olivový olej
hrst sekané plocholisté petrželky
sůl
pepř
100 g rukoly
2x 80 g tuňáka Rio Mare v olivovém oleji s citronem a černým pepřem
Stampa Ricetta

Příprava
Rajčata zbavíme semínek, papriky vyčistíme a vše nakrájíme na malé kostičky. Cibuli nakrájíme najemno, česnek nasekáme a vše smícháme s krájenými rajčaty, paprikami, olivovým olejem, petrželkou, solí a pepřem.
Tortilly na pánvi ohřejeme a do každé zabalíme salsu, rukolu a trhaného tuňáka.