Toasty s tuňákem, rajčaty a tatarskou omáčkou


Složení
pro 4 porce:
1 balení tuňáka Rio Mare v olivovém oleji
4 plátky toastového chleba
2 plátky šunky
2 plátky sýra fontina
1/2 rajče
2 polévkové lžíce tatarské omáčky nebo zakysané omáčky s troškou hořčice
1 balení tuňáka Rio Mare v olivovém oleji
4 plátky toastového chleba
2 plátky šunky
2 plátky sýra fontina
1/2 rajče
2 polévkové lžíce tatarské omáčky nebo zakysané omáčky s troškou hořčice
Stampa Ricetta

Příprava
1. Šunku a sýr fontina položte na dva plátky chleba, přikryjte dalšími dvěma plátky a opečte v toustovači jako u normálního toastu.
2. Nakrájejte rajče na plátky. Otevřete rozpečené toasty, rychle je naplňte plátky rajčat, tuňákem s olivovým olejem a tatarskou omáčkou.
3. Opět toasty přiklopte a rozkrojte je na polovinu tak, abyste získali 4 trojúhelníky.