Sendvič s tuňákem, grilovanými artyčoky a na slunci sušenými rajčaty
Složení
pro 4 porce:
4 křupavé housky se semínky
2x 120 g tuňáka Rio Mare v olivovém oleji
8 grilovaných artyčoků
4 na slunci sušená rajčata naložená v oleji
160 g roztíratelného smetanového sýra
několik lístků bazalky
černý pepř na dochucení
4 křupavé housky se semínky
2x 120 g tuňáka Rio Mare v olivovém oleji
8 grilovaných artyčoků
4 na slunci sušená rajčata naložená v oleji
160 g roztíratelného smetanového sýra
několik lístků bazalky
černý pepř na dochucení
Stampa Ricetta
Příprava
1. Housky rozpůlíme. Artyčoky rozložíme na silnější dílky a sušená rajčata nakrájíme nahrubo.
2. Spodní část housky silněji namažeme smetanovým sýrem, poklademe kousky tuňáka, artyčoky a sušenými rajčaty.
3. Ozdobíme natrhanými lístky bazalky a pepřem. Přiklopíme druhou půlkou housky a podáváme.
4. Housky také můžeme před naplněním zlehka po několik minut opéct, aby byly křupavější.