Salát z tuňáka, fenyklu a avokáda


Složení
pro 4 porce:
2x 160 g tuňáka Rio Mare ve vlastní šťávě
1 hlíza fenyklu
100 g polníčku
1 avokádo
2 mrkve
40 g extra panenského olivového oleje
1 lžíce citrónové šťávy
sůl a pepř
2x 160 g tuňáka Rio Mare ve vlastní šťávě
1 hlíza fenyklu
100 g polníčku
1 avokádo
2 mrkve
40 g extra panenského olivového oleje
1 lžíce citrónové šťávy
sůl a pepř
Stampa Ricetta

Příprava
1. Oškrábejte mrkev a najemno ji nakrájejte. Odkrojte horní a spodní část hlízy fenyklu, poté pomocí ostrého nože nakrájejte fenykl na tenké plátky.
2. Vložte všechnu zeleninu do mísy a přidejte olej, citrónovou šťávu, sůl a pepř.
3. Slijte tuňáka a nakrájejte ho na kousky. Smíchejte se zeleninou, přidejte polníček a podávejte.