Salát z tuňáka a cannellini s oreganem


Složení
pro 4 porce:
2x 160 g tuňáka Rio Mare ve vlastní šťávě
100 g čerstvého listového špenátu
250 g vařených fazolí cannelloni
půlka červené cibulky, nasekaná
2 zralá podlouhlá rajčata
čerstvé oregano
40 g extra panenského olivového oleje
pepř a sůl
2x 160 g tuňáka Rio Mare ve vlastní šťávě
100 g čerstvého listového špenátu
250 g vařených fazolí cannelloni
půlka červené cibulky, nasekaná
2 zralá podlouhlá rajčata
čerstvé oregano
40 g extra panenského olivového oleje
pepř a sůl
Stampa Ricetta

Příprava
1. Nakrájejte rajčata na kostičky a osmahněte je na pánvi s olejem a cibulí. Přidejte fazole cannellini a oregano, nechte pár minut povařit a pak ochuťte čerstvě mletým pepřem.
2. Odstavte, přidejte špenát a promíchejte.
3. Slijte tuňáka a podávejte spolu s připraveným salátem.