Roláda z grilovaného lilku s tuňákem a rukolou
Složení
pro 4 porce:
3 plátky grilovaného lilku
160 g tuňáka Rio Mare ve vlastní šťávě, nechat okapat
několik malých cherry rajčátek
40 g rukoly
10 g extra panenského olivového oleje
1 čerstvá jarní cibulka
sůl a pepř
3 plátky grilovaného lilku
160 g tuňáka Rio Mare ve vlastní šťávě, nechat okapat
několik malých cherry rajčátek
40 g rukoly
10 g extra panenského olivového oleje
1 čerstvá jarní cibulka
sůl a pepř
Stampa Ricetta
Příprava
1. Rajčata nakrájejte na čtvrtky, rukolu pokrájejte, očistěte a nadrobno nakrájejte cibuli.
2. Tuňáka promíchejte s rajčaty a nakrájenou jarní cibulkou, přidejte sůl a pepř.
3. Na plátek lilku umístěte malé množství směsi. Přidejte několik kousků rukoly na vrch každé porce a lilek z jedné strany zarolujte, aby vytvořil kapsu. Rolky vyskládejte na talíř, smíchejte zbývající rukolu s olivovým olejem a přelijte přes rolky.