Pizza s tuňákem, sušenými rajčaty, celerem a rukolou
Složení
Ingredience na pizzu:
500 g hotového pizzového těsta
1x 160 g balení tuňáka Rio Mare v olivovém oleji
40 g sušených rajčat v oleji
300 g mozzarelly
2 polévkové lžíce strouhaného parmezánu
malé řapíkatý celer
hrst rukoly
extra panenský olivový olej
500 g hotového pizzového těsta
1x 160 g balení tuňáka Rio Mare v olivovém oleji
40 g sušených rajčat v oleji
300 g mozzarelly
2 polévkové lžíce strouhaného parmezánu
malé řapíkatý celer
hrst rukoly
extra panenský olivový olej
Stampa Ricetta
Příprava
1. Rozehřejte troubu na 210 °C a nakrájejte mozzarellu na kostky.
2. Namažte plech na pečení pizzy, položte těsto a přitiskněte jej prsty, namažte olejem.
3. Nakrájejte rajčata na malé kousky, smíchejte je s mozzarellou a parmezánem a vše rozložte na těsto.
4. Pizzu vložte do horké trouby a pečte ji asi 20 minut nebo dokud není dobře upečená.
5. Na čerstvě upečenou pizzu přidejte odkapaného a nakrájeného tuňáka, ochuťte jemně nakrájeným celerem a položte čerstvou rukolu; hned servírujte.