Pizza Mediterranea s tuňákem a červenou cibulí
Složení
pro 1 pizzu:
400 g hotového těsta na pizzu
160 g tuňáka Rio Mare v olivovém oleji
250 g dřeně čerstvých rajčat
1/2 červené cibule
200 g sýru mozzarella
olivový olej
oregano
sůl
400 g hotového těsta na pizzu
160 g tuňáka Rio Mare v olivovém oleji
250 g dřeně čerstvých rajčat
1/2 červené cibule
200 g sýru mozzarella
olivový olej
oregano
sůl
Stampa Ricetta
Příprava
1. Nakrájejte cibuli na velmi tenké plátky, mozzarellu na kostky, dřeň z čerstvých rajčat smíchejte se špetkou soli a oregana. Přidejte trochu odkapaného tuňáka s rajčaty a lehce promíchejte.
2. Umístěte plát těsta na pizzu na plech vymazaný olivovým olejem, a pokryjte rajčatovým saucem a tuňákem, následně cibulovými kroužky a kousky mozzarelly.
3. Pečte v předem vyhřáté troubě při teplotě 220° C po dobu asi 40 minut.
Tip šéfkuchaře:
Ti nejlepší šéfkuchaři mají vždy jednoduché triky jak změnit obyčejný recept na skvělý pokrm. Jak? Stačí mít správné kuchyňské pomůcky a ingredience, abyste vytvořili skvělá jídla ve Vaší kuchyni.