Pikantní chléb s tuňákem a paprikou


Složení
pro 4 porce:
4 ks bílého chleba
160 g tuňáka Rio Mare v olivovém oleji
100 g čerstvého krémového sýra
100 g sladkokyselé papriky
hlávkový salát
4 ks bílého chleba
160 g tuňáka Rio Mare v olivovém oleji
100 g čerstvého krémového sýra
100 g sladkokyselé papriky
hlávkový salát
Stampa Ricetta

Příprava
1. Opečte chléb na grilu. Mezitím nakrájejte cibulku najemno a nechte na pánvi s trochou oleje a solí zesklovatět.
2. Uveďte do varu hrnec s vodou a octem. Když se voda začne vařit, rozklepněte do vody vejce a vařte 3 minuty, dokud se bílek nezpevní.
3. Na chléb položte salát, namažte ho bohatou vrstvou tuňákového krému, přidejte vejce a posypte osmahlou cibulkou a trochou pepře. Podávejte ihned.
Tip šéfkuchaře:
Odstartujte ráno touto chutnou snídaní a doplňte ji jablečnou šťávou.