Piadina s mexickým Insalatissime a sýrem Squacquerone
Složení
2x 160 g balení Rio Mare Insalatissime Mexico
250 g sýru Squacquerone
400 g mouky typu 0, plus trocha mouky na podsypání
60 g sádla
200 ml vody
1/2 lžičky soli
120 g rukoly
2 rajčata
extra panenský olivový olej
Stampa Ricetta
Příprava
1. Zpracujte mouku v misce se studeným sádlem, přidejte sůl a asi polovinu vody a promíchejte, postupně přidávejte zbývající vodu. Vodu přestaňte přidávat, jakmile se těsto stane měkkým. Vytvořte z těsta kouli, zabalte ji do plastové fólie a nechte těsto odpočívat.
2. Mezitím nakrájejte rajčata na kostky, dejte do misky, osolte je a zakápněte olejem.
3. Rozdělte těsto na čtyři díly, rozvalte je válečkem na placky o tloušťce pár mm. Zahřejte nepřilnavou pánev a smažte piadiny po jedné, několik minut na každé straně: jsou připravené k obrácení, jakmile se na straně, která se dotýká pánve, vytvoří zlaté bubliny. Při přípravě ostatních piadin udržujte ty hotové v teple.
4. Na piadiny dejte vrstvu Squacqueronu, listy rukoly, nakládaná rajčata a mexický salát Rio Mare. Přeložte napůl a ihned podávejte.