Palačinka plněná tuňákem a špenátem

Složení

Suroviny na 4 porce:
200 g hladké mouky
400 ml mléka
2 vejce
1 feferonka
hrst bazalky
sůl
pár kapek olivového oleje do těsta
olivový olej na pečení palačinek
100 g čerstvého špenátu
100 g mrkve
100 g řapíkatého celeru
100 g kořenové petržele
olivový olej
snítka tymiánu
sůl
200 g creme fraiche
2x 80 g tuňáka Rio Mare v olivovém oleji s citronem a černým pepřem

Stampa Ricetta

sdílet recept

Použitý produkt

Tuňák v olivovém oleji s citronem a černým pepřem

Objevte více

Příprava

    Feferonku a bazalku nasekáme nadrobno. Smícháme s ostatními ingrediencemi na palačinky v hladké těsto a necháme odpočinout. Poté na oleji v pánvi připravujeme palačinky.

    Řapíkatý celer, mrkev a petržel nakrájíme na malé kostičky a orestujeme vše na oleji do zlatova. Přidáme špenát, natrhaného tuňáka a osolíme. Dobře promícháme.

    Palačinky potřeme creme fraiche, poklademe směsí zeleniny a tuňáka a zabalíme.