Mini tartar z rajčete a avokáda s tuňákovým paté Rio Mare a pepřem tří barev


Složení
pro 4 porce:
1 balení tuňákového paté Rio Mare
1 rajče
1 malé avokádo
½ limetka
snítka petržele
30 g extra panenského olivového oleje
sůl
pepř tří barev
1 balení tuňákového paté Rio Mare
1 rajče
1 malé avokádo
½ limetka
snítka petržele
30 g extra panenského olivového oleje
sůl
pepř tří barev
Stampa Ricetta

Příprava
1. Avokádo oloupeme, rozpůlíme a vyndáme pecku; rajče umyjeme a odstraníme stopku.
2. Rajče i avokádo nakrájíme na drobné kostičky, promícháme v míse a dochutíme troškou limetkové šťávy, olivovým olejem, solí a nasekanou petrželkou.
3. Zeleninový tartar nandáme do malých mističek nebo servírovacích lžiček a hojně ozdobíme tuňákovým paté Rio Mare a pepřem tří barev.