Mini cibulové muffiny s lososovým Paté
Složení
na 12 muffin:
2 balení Rio Mare Paté lososový krém
120 g mouky
1 vejce
40 ml extra panenského olivového oleje
60 ml mléka
20 g strouhaného parmezánu
1 červená cibule
1/2 sáčku instantního droždí
sůl
snítka tymiánu
2 balení Rio Mare Paté lososový krém
120 g mouky
1 vejce
40 ml extra panenského olivového oleje
60 ml mléka
20 g strouhaného parmezánu
1 červená cibule
1/2 sáčku instantního droždí
sůl
snítka tymiánu
Stampa Ricetta
Příprava
1. Nakrájejte cibuli, opečte ji na malé pánvi s extra panenským olivovým olejem a špetkou soli a tymiánu.
2. Rozkvedlejte v misce vejce a pomalu přilívejte mléko, mouku, droždí a parmezán. Pak přidejte sůl, olivový olej a opečenou cibuli.
3. Nalijte směs do silikonové formy na muffiny a pečte v rozpálené troubě při 180° po dobu asi 12 minut nebo dokud muffiny nejsou nabobtnány a zlatohnědé.
4. Muffiny nechte vychladnout, vyjměte je z formy a ozdobte Rio Mare Paté lososový krém a tymiánem.