Mini cibulové muffiny s lososovým Paté

Složení

na 12 muffin:
2 balení Rio Mare Paté lososový krém
120 g mouky
1 vejce
40 ml extra panenského olivového oleje
60 ml mléka
20 g strouhaného parmezánu
1 červená cibule
1/2 sáčku instantního droždí
sůl
snítka tymiánu

Stampa Ricetta

sdílet recept

Použitý produkt

Paté lososový krém

Objevte více

Příprava

    1. Nakrájejte cibuli, opečte ji na malé pánvi s extra panenským olivovým olejem a špetkou soli a tymiánu.

    2. Rozkvedlejte v misce vejce a pomalu přilívejte mléko, mouku, droždí a parmezán. Pak přidejte sůl, olivový olej a opečenou cibuli.

    3. Nalijte směs do silikonové formy na muffiny a pečte v rozpálené troubě při 180° po dobu asi 12 minut nebo dokud muffiny nejsou nabobtnány a zlatohnědé.

    4. Muffiny nechte vychladnout, vyjměte je z formy a ozdobte Rio Mare Paté lososový krém a tymiánem.