Mexická pizza s tuňákem


Složení
pro 4 porce:
2x 160 g balení Rio Mare Insalatissime Mexico
1 balení těsta na pizzu
400 g krájených loupaných rajčat
300 g mozzarelly
100 g strouhaného sýra typu ementál
60 g extra panenského olivového oleje
trochu oregana
sůl
2x 160 g balení Rio Mare Insalatissime Mexico
1 balení těsta na pizzu
400 g krájených loupaných rajčat
300 g mozzarelly
100 g strouhaného sýra typu ementál
60 g extra panenského olivového oleje
trochu oregana
sůl
Stampa Ricetta

Příprava
1. Předehřejte troubu na 200°; krájená loupaná rajčata promícháme s olejem, oreganem a posolíme. Mozzarellu nakrájíme na kostky.
2. Dobře vymažte pekáč, vyválejte těsto a založte jeho okraje. Na těsto rovnoměrně rozetřete rajčatovou směr, posypte mozzrellou a ementálem a vložte do trouby. Pečte asi 30 minut, dokud těsto nedostane zlatavou barvu. 3. Saláty Insalatissime dobře promíchejte. Rozprostřete na pizzu a vložte zpět do trouby na 2 minuty.
4. Ihned podávejte.