Hamburger s tuňákem, celerem a rajčetem


Složení
pro 4 porce:
hamburgerová žemle se sezamovými semínky
tuňákový krém Rio Mare Paté
½ rajčete (nejlépe druh Costoluto)
60 g plátků sýra gouda
2 stvoly řapíkatého celeru s listy
hamburgerová žemle se sezamovými semínky
tuňákový krém Rio Mare Paté
½ rajčete (nejlépe druh Costoluto)
60 g plátků sýra gouda
2 stvoly řapíkatého celeru s listy
Stampa Ricetta

Příprava
1. Překrojte žemli napůl a ohřejte ji. Nakrájejte rajče na plátky a nasekejte celer na tenké kousky; listy dejte stranou. Položte listy celeru na spodní polovinu žemle, na ně naskládejte rajčata a sýr, poté překryjte bohatou vrstvou tuňákového krému.
2. Dozdobte nakrájeným celerem. Přikryjte druhou polovinou žemle a ihned podávejte.