Hamburger s tuňákem a sázeným vejcem


Složení
Suroviny na 4 porce:
4 ks hamburgerové housky
olivový olej
4 vejce
8 plátků slaniny
50 g polníčku
2 ks rajčat
100 g bílé cibule
100 g červené cibule
2 ks jarní cibulky
40 g hnědého cukru
1 ks citrón
2x 80 g tuňáka Rio Mare v olivovém oleji
4 ks hamburgerové housky
olivový olej
4 vejce
8 plátků slaniny
50 g polníčku
2 ks rajčat
100 g bílé cibule
100 g červené cibule
2 ks jarní cibulky
40 g hnědého cukru
1 ks citrón
2x 80 g tuňáka Rio Mare v olivovém oleji
Stampa Ricetta

Příprava
Housky rozkrojíme a nasucho opečeme.
Bílou a červenou cibuli nakrájíme na klínky a jarní na kolečka. Orestujeme dozlatova, přidáme cukr, necháme zkaramelizovat a zakápneme citrónovou šťávou. Slaninu vypečeme. Z vajec připravíme volská oka. Na housku poklademe cibuli, polníček, slaninu, plátky rajčat a tuňáka. Přiklopíme druhou polovinou housky.