Grilované filety z makrely s rustikálním salátem


Složení
pro 4 porce:
4x 120 g Rio Mare grilované filety z makrely v extra panenském olivovém oleji
400 g vařených fazolí canelini
2 pečená, zralá rajčata
½ červené cibule
1 čerstvá chilli paprička
čerstvá rukola
40 g extra panenského olivového oleje
sůl podle chuti
4x 120 g Rio Mare grilované filety z makrely v extra panenském olivovém oleji
400 g vařených fazolí canelini
2 pečená, zralá rajčata
½ červené cibule
1 čerstvá chilli paprička
čerstvá rukola
40 g extra panenského olivového oleje
sůl podle chuti
Stampa Ricetta

Příprava
1. Cibuli nakrájejte na jemné kroužky, ponořte ji krátce do vody a poté ji sceďte. Rajčata nakrájejte na plátky, odstraňte semínka z chilli papričky a nakrájejte na kolečka. Fazole pokapejte olejem, posypte chilli papričkou a rajčata posolte. Smíchejte všechny přísady dohromady a přidejte listy rukoly.
2. Salát naservírujte na čtyři talíře, poklaďte grilovanými makrelami a okamžitě podávejte.