Gratinovaný losos


Složení
pro 4 porce:
4x 125 g filety z lososa Rio Mare v olivovém oleji
300 g červených a žlutých oválných cherry rajčat
3 plátky bílého chleba
1/2 stroužku česneku
30 g strouhaného parmezánu
hrst petrželky
špetka oregana
sůl podle chuti
4x 125 g filety z lososa Rio Mare v olivovém oleji
300 g červených a žlutých oválných cherry rajčat
3 plátky bílého chleba
1/2 stroužku česneku
30 g strouhaného parmezánu
hrst petrželky
špetka oregana
sůl podle chuti
Stampa Ricetta

Příprava
1. Přiveďte velký hrnec slané vody k varu; nalijte těstoviny a vařte do „al dente“.
2. Zatímco se těstoviny vaří, odstraňte z pomeranče pár proužků kůry a vložte je na pánev se smetanou, nastrouhaným parmezánem, nahrubo nasekanou petrželkou a dobře odkapaným lososem.
3. Odkapané těstoviny vložte na pánev a dobře míchejte na středním plameni po dobu dvou minut, dokud nebudou dobře promíchány. Ihned podávejte.