Bruschetta s tuňákem a zelenou omáčkou
Složení
pro 4 porce:
8 plátků bagety
3x 80 g tuňáka Rio Mare v olivovém oleji
1 vařené vejce
petržel
1 lžíce kaparů v octě
1 stroužek česneku
1 čerstvá chilli paprička
8 plátků bagety
3x 80 g tuňáka Rio Mare v olivovém oleji
1 vařené vejce
petržel
1 lžíce kaparů v octě
1 stroužek česneku
1 čerstvá chilli paprička
Stampa Ricetta
Příprava
1. Odstraňte listy ze stonků natě petržele. Nasekejte najemno spolu s kapary a česnekem a vložte do mísy. Přidejte chilli papričku nakrájenou na kroužky a vařené vejce nakrájené na kousky. Přidejte trochu oleje z tuňáka a promíchejte.
2. Plátky bagety opečte na grilu nebo na pánvi a omáčku dejte na opečenou bagetu. Na omáčku položte dobře odkapané kousky tuňáka a ihned podávejte.