Brambory zapečené s tuňákem
Složení
Suroviny na 4 porce:
600 g vařených brambor grenaille
2 ks cibule
3 ks jarní cibulky
200 g cherry rajčátek
olivový olej
6 stroužků česneku
tymián
rozmarýn
oregano
3x 60 g tuňáka Rio Mare Leggero
čerstvý kravský sýr
sůl
pepř
600 g vařených brambor grenaille
2 ks cibule
3 ks jarní cibulky
200 g cherry rajčátek
olivový olej
6 stroužků česneku
tymián
rozmarýn
oregano
3x 60 g tuňáka Rio Mare Leggero
čerstvý kravský sýr
sůl
pepř
Stampa Ricetta
Příprava
Cibuli nakrájíme na klínky, jarní na kolečka, brambory na půlky. V pánvi opečeme na oleji cibuli a jarní cibulku dozlatova, přidáme na plátky krájený česnek, zarestujeme, přidáme sekané bylinky a natrhaného tuňáka. Osolíme a přendáme do pekáčku. Přidáme rajčátka a trhaný sýr. Vložím do trouby vyhřáté na 180 stupňů na 20 minut.