Bramborový salát s tuňákem a octem balsamico
Složení
pro 4 porce:
3 brambory
1 malý květák
2x 160 g tuňáka Rio Mare v olivovém oleji
1 l zeleninového vývaru
několik kapek octa balsamico
olivový olej
3 brambory
1 malý květák
2x 160 g tuňáka Rio Mare v olivovém oleji
1 l zeleninového vývaru
několik kapek octa balsamico
olivový olej
Stampa Ricetta
Příprava
1. Oloupejte a nakrájejte brambory, květák rozdělte na menší kousky, uvařte vývar a vařte v něm zeleninu po dobu 20 minut. Zeleninu slijte, propláchněte studenou vodou a znovu nechte odkapat.
2. Zakapejte zeleninu trochou olivového oleje, přidejte dobře odkapané kousky tuňáka, pokapejte octem balsamico a ihned podávejte.
Tip pro servírování:
Podávejte s těstovinami a lehkou rajčatovou omáčkou a kouskem ovoce, a budete mít menu zdravé a lehké.