PŘÍPRAVA
30 minut
OBTÍŽNOST
snadné
DOBA VAŘENÍ
25 minut
POČET PORCÍ
1 porce
30 minut
snadné
25 minut
1 porce
1 Česnek nasekejte najemno a osmažte na pánvi s olejem 1-2 minuty dozlatova. Přidejte petržel a míchejte 1 minutu, poté přidejte rajčata. Snižte teplotu na minimum a za občasného míchání vařte cca 5-10 minut, dokud nevznikne konzistence omáčky.
2 Do pánve přidejte tuňáka a promíchejte s omáčkou. Vařte 5 minut.
3 Přiveďte osolenou vodu k varu. Přidejte rigatoni a vařte podle návodu na obalu nebo do al dente. Sceďte a přesypte do servírovací mísy.
4 Vmíchejte omáčku, dochuťte černým pepřem.
5 Naservírujte na talíř.
DOBROU CHUŤ!
Stampa ricetta
Bílkoviny
g
Kalorie
Kcal
Sacharidy
g
Tuky
g
POSTUP PŘÍPRAVY
krok 1
krok 2
krok 3