Bramborové noky s tuňákem
Složení
Suroviny na 4 porce:
700 g ve slupce vařených brambor
40 ml olivového oleje
250 g polohrubé mouky
1 vejce
sůl
3x 60 g tuňáka Rio Mare Leggero
100 g venkovské slaniny
100 g rukoly
sůl
100 ml smetany
700 g ve slupce vařených brambor
40 ml olivového oleje
250 g polohrubé mouky
1 vejce
sůl
3x 60 g tuňáka Rio Mare Leggero
100 g venkovské slaniny
100 g rukoly
sůl
100 ml smetany
Stampa Ricetta
Příprava
Oloupané brambory nastrouháme a smícháme s moukou, vejcem a solí. Vypracujeme hladké těsto. Vyválíme hada a nakrájíme noky. Vaříme v osolené vodě asi 5 minut. Poté scedíme.
Na oleji noky opečeme, přidáme tuňáka, brynzu, smetanu a osolíme. Na konec vmícháme rukolu a vypečenou slaninu bez sádla.