Těstoviny s tuňákem a jarní cibulkou
Složení
pro 4 porce:
2 balení tuňáka Rio Mare s italskou chilli papričkou
350 g těstovin s dutým vnitřkem
4 jarní cibulky
1 lžíce strouhanky
pár větviček tymiánu
50 g extra panenského olivového oleje
300 g cherry rajčat
sůl
2 balení tuňáka Rio Mare s italskou chilli papričkou
350 g těstovin s dutým vnitřkem
4 jarní cibulky
1 lžíce strouhanky
pár větviček tymiánu
50 g extra panenského olivového oleje
300 g cherry rajčat
sůl
Stampa Ricetta
Příprava
1. Světlou část jarní cibulky nakrájejte na tenké plátky a na oleji osmahněte, poté přidejte trochu vody a vařte asi deset minut při nízké teplotě. Cibuli vyjměte z pánve a ve vyvařeném základu několik minut duste cherry rajčata.
2. Těstoviny vařte dle návodu.
3. Strouhanku opečte na pánvi s tymiánem a zbývajícím olejem.
4. Těstoviny nechte okapat, přidejte cibuli, cherry rajčata a tuňáka. Vše dobře promíchtejte a posypte opečenou strouhankou s tymiánem.