Hamburger s tuňákem
Složení
pro 4 porce:
2x 160 g plechovky tuňáka Rio Mare v olivovém oleji
6 plátků toastového chleba
1 vejce
2 lžičky hořčice
1 větvička petrželky
1 jarní cibulka
2 lžíce majonézy
extra panenský olivový olej
2x 160 g plechovky tuňáka Rio Mare v olivovém oleji
6 plátků toastového chleba
1 vejce
2 lžičky hořčice
1 větvička petrželky
1 jarní cibulka
2 lžíce majonézy
extra panenský olivový olej
Stampa Ricetta
Příprava
1. Odřízněte okraje z plátků toastového chleba a toasty rozemelte v kuchyňském robotu, abyste získali měkké chlebové kousky.
2. Vložte chlebové kousky do misky, přidejte dobře odkapaný tuňák, jemně nakrájenou jarní cibulku a petržel, majonézu, hořčici a vejce a promíchejte.
3. Vypracujte hamburgerovou směs, zahřejte lehce naolejovanou pánev, a pak do ní vložte hamburgery. Opečte z obou stran. Hamburger je hotový, když se povrch změní na zlatohnědou barvu.
4. Podávejte s bramborovými chipsy.