Topinka „caprese“ s rajčaty a roketou
Složení
pro 4 porce:
8 plátků bagety
160g tuňáka Rio Mare v olivovém oleji
200g mozarelly
2 zralá rajčata
1 stroužek česneku
4 lžíce olivového oleje
několik lístků rokety
sůl a pepř
8 plátků bagety
160g tuňáka Rio Mare v olivovém oleji
200g mozarelly
2 zralá rajčata
1 stroužek česneku
4 lžíce olivového oleje
několik lístků rokety
sůl a pepř
Stampa Ricetta
Příprava
1. Připravte si 8 tenkých plátků mozarelly a rajčat. Tuňáka nechte odkapat a steak rozdělte na kousky. Plátky bagety opečte na grilu nebo na pánvi.
2. Každou topinku potřete česnekem s trochou olivového oleje. Pokládejte postupně lístky rokety, mozarellu a rajče. Ochuťte špetkou soli a pepře.
3. Navrch přidejte tuňáka a ozdobte lístkem rokety. Ihned podávejte.