Losos s mladou cibulkou a sójovým dresinkem
Složení
pro 4 porce:
1 bulva fenyklu
2x 150 g lososových filetů Rio Mare v olivovém oleji
svazek mladých bílých cibulek
3 lžíce sójové omáčky
3 lžíce extra panenského olivového oleje
3 lžíce pomerančové šťávy
1 feferonka a kůra z ½ pomeranče (nejlépe bio)
1 bulva fenyklu
2x 150 g lososových filetů Rio Mare v olivovém oleji
svazek mladých bílých cibulek
3 lžíce sójové omáčky
3 lžíce extra panenského olivového oleje
3 lžíce pomerančové šťávy
1 feferonka a kůra z ½ pomeranče (nejlépe bio)
Stampa Ricetta
Příprava
1. Očistěte mladé cibulky, fenykl a feferonku a nakrájejte je na tenké plátky.
2. Směs zeleniny lehce osmahněte nasucho na pánvi a poté nechte vychladnout. Na směs zeleniny vložte lososa Rio Mare.
3. Smíchejte sójovou omáčku s olivovým olejem a pomerančovou šťávou a připraveným dresinkem zalijte salát. Nakonec ozdobte tenkými proužky pomerančové kůry.
Tip šéfkuchaře:
Přišel čas experimentovat a zkusit populární variaci asijské kuchyně. Pokud si chcete její chutě ještě více zvýraznit, pak použijte koriandr nebo nastrouhaný zázvor.