Losos s mladou cibulkou a sójovým dresinkem

Složení

pro 4 porce:
1 bulva fenyklu
2x 150 g lososových filetů Rio Mare v olivovém oleji
svazek mladých bílých cibulek
3 lžíce sójové omáčky
3 lžíce extra panenského olivového oleje
3 lžíce pomerančové šťávy
1 feferonka a kůra z ½ pomeranče (nejlépe bio)

Stampa Ricetta

sdílet recept

Použitý produkt

Filety z lososa v olivovém oleji

Objevte více

Příprava

    1. Očistěte mladé cibulky, fenykl a feferonku a nakrájejte je na tenké plátky.

    2. Směs zeleniny lehce osmahněte nasucho na pánvi a poté nechte vychladnout. Na směs zeleniny vložte lososa Rio Mare.

    3. Smíchejte sójovou omáčku s olivovým olejem a pomerančovou šťávou a připraveným dresinkem zalijte salát. Nakonec ozdobte tenkými proužky pomerančové kůry.

    Tip šéfkuchaře:

    Přišel čas experimentovat a zkusit populární variaci asijské kuchyně. Pokud si chcete její chutě ještě více zvýraznit, pak použijte koriandr nebo nastrouhaný zázvor.