Grilované filety z makrely s bruschettou s avokádem a cherry rajčaty
Složení
pro 4 porce:
120 g Rio Mare grilované filety z makrely v extra panenském olivovém oleji
8 plátků žitného chleba
2 limetky
1 zralé avokádo
⅞ cherry rajčat
3 polévkové lžíce extra panenského olivového oleje
několik kapek Tabasco omáčky
čerstvě namletý černý pepř
120 g Rio Mare grilované filety z makrely v extra panenském olivovém oleji
8 plátků žitného chleba
2 limetky
1 zralé avokádo
⅞ cherry rajčat
3 polévkové lžíce extra panenského olivového oleje
několik kapek Tabasco omáčky
čerstvě namletý černý pepř
Stampa Ricetta
Příprava
1. Začněte opečením chleba; mezitím nastrouhejte kůru limetky a odložte ji stranou. Avokádo oloupejte a rozetřete vidličkou, přidejte omáčku Tabasco, limetkovou šťávu a extra panenský olivový olej. Smíchejte přísady dohromady, abyste získali hladkou, krémovou texturu.
2. Nakrájejte cherry rajčata na kostičky.
3. Na žitný chléb dejte lžíci avokádové pomazánky, pokrájená rajčátka a odkapané filety grilovaných makrel.
4. Dochuťte čerstvě namletým černým pepřem a posypte kůrou limetky. Ihned podávejte.