Grilované filety z makrely s rustikálním salátem

Složení

pro 4 porce:
4x 120 g Rio Mare grilované filety z makrely v extra panenském olivovém oleji
400 g vařených fazolí canelini
2 pečená, zralá rajčata
½ červené cibule
1 čerstvá chilli paprička
čerstvá rukola
40 g extra panenského olivového oleje
sůl podle chuti

Stampa Ricetta

sdílet recept

Použitý produkt

Grilované filety z makrely v extra panenském olivovém oleji

Objevte více

Příprava

    1. Cibuli nakrájejte na jemné kroužky, ponořte ji krátce do vody a poté ji sceďte. Rajčata nakrájejte na plátky, odstraňte semínka z chilli papričky a nakrájejte na kolečka. Fazole pokapejte olejem, posypte chilli papričkou a rajčata posolte. Smíchejte všechny přísady dohromady a přidejte listy rukoly.

    2. Salát naservírujte na čtyři talíře, poklaďte grilovanými makrelami a okamžitě podávejte.